Onze diensten

Heeft u hulp nodig bij uw verhuizing dan kunnen wij u helpen. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de verhuizingen. Met iedere portemonnee kunt u bij ons terecht. U kunt er voor kiezen dat u zelf mensen heeft die meehelpen of wij kunnen het volledig voor u verzorgen en alles hier tussen is mogelijk, van 1 meubelstuk tot een volledige verhuizing.

Verhuizen van uw inboedel

Het is bij ons mogelijk om 1 meubelstuk te laten verhuizen, maar we kunnen ook uw hele verhuizing verzorgen en alles daar tussen is mogelijk.

Inpakken van uw inboedel

Wij kunnen voor u het kleingoed uit de kasten inpakken in dozen. Voor serviesgoed gebruiken wij speciaal inpakpapier en wij werken met degelijke verhuisdozen.

Demonteren en monteren van uw meubelen

Het demonteren en of monteren van uw meubelen is een hele klus als u dat zelf niet gewent bent. Wij kunnen: bedden, linnenkasten en antieke kasten voor u demonteren en op het nieuwe adres weer monteren.

Pianovervoer

Wij hebben veel ervaring in het vervoer van piano’s dit is dan ook zeer specialistisch werk gezien het gewicht. Wij hebben hier de geschikte hondjes (karretjes) en materialen voor.

Inpakmateriaal

In de auto hebben wij voldoende: dekens, dozen en bandjes om uw spullen netjes te verpakken tijdens het vervoer. Voor het kleingoed kunnen wij dozen leveren en voor het serviesgoed en glaswerk hebben we inpakpapier. De dozen kunt u gebruiken of kopen.

Senioren verhuizingen:

Wij hebben veel ervaring met verhuizingen van en naar verzorgingshuizen en aanleun woningen. We zijn bij bijna alle instellingen bekend met de regels voor de verhuizing. Daarnaast is het ook mogelijk om uw overtollige spullen te verwijderen en uw woning leeg op te leveren. De spullen die u nog wilt bewaren en geen ruimte voor heeft kunnen wij in opslag nemen.

Opslag

Uw spullen tijdelijk of langer in opslag plaatsen? Ook dit is mogelijk bij ons. Bouwense mini opslag biedt een service waarbij particulieren, bedrijven of organisaties voor korte of lange termijn een opslagruimte kunnen huren. Dankzij een persoonlijke code en een eigen sleutel heeft elke huurder de volledige controle over zijn/haar opslagruimte. Zo kunt u 7 dagen per week bij uw opgeslagen spullen!